Ügyfélvélemények"Ilyen lenyűgözően professzionális, példaértékű, jó hangulatú, konstruktív, eredményes együtt munkálkodásban nagyon ritkán volt részem."Gyorsaság, profizmus, jó hangulat, a feladatok konkrét leosztása, zökkenőmentes, konstruktív együttműködés. Naná, hogy ajánlani foglak másoknak is Titeket!
A telefonos elérhetőség úgy tűnt, hogy hiányozni fog, de tulajdonképpen nem is volt rá igazán szükség,
mivel a személyes megbeszélések és a tartalmas, konkrét e-mailek tökéletesek voltak.

Ilyen lenyűgözően professzionális, példaértékű, jó hangulatú, konstruktív, eredményes együtt munkálkodásban nagyon ritkán volt részem.
Eleinte féltem attól, hogy rengeteget kell majd adminisztrálni, írogatni, ügyintézni a sikeres akkreditációhoz, de észre sem vettem és már meg is kaptuk az e-mailt a sikeres programakkreditációról.
NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM!

Makó János
Földvári Imre díjas fogtechnikus mester, ügyvezető,
Individual Dental Kft."Működik, használható és átlátható a rendszer amit anno az akkreditációkor csináltunk közösen!"Kedves Eszter és Zsolt!

A mai napon lement a Munkaügyis szemlénk.

Az eredmény röviden: siker :) átnéztek 2 lezárt képzést, minden jó!

Összességében gyorsan lement, barátságos volt a hozzáállásuk (mind a háromnak, ahányan voltak :)).
Mindenképpen meggyőző volt, hogy látták, hogy formanyomtatványokat használunk egységesen, így a 2. képzést gyakorlatilag csak a rend kedvéért nézték meg.

Ezúton is köszönjük segítségeteket: működik, használható és átlátható a rendszer amit anno az akkreditációkor csináltunk közösen.

Köszönjük, sziasztok,
Luca
--
Üdvözlettel:
Tácsi Luca
3dhome"Gyors, pontos ( az ígért határidők precíz betartása ), baráti hangulat, megkérdőjelezhetetlen hozzáértés, laikus számára is érthető kommunikáció, profizmus!"Miért minket választottál?:
Rátaláltunk a honlapjukra és feliratkoztunk a hírlevélre is. Meggyőzőek voltak a referenciák!

Mi az, ami tetszett a szolgáltatásban, a tanácsadások / anyagküldések során?:
Gyors, pontos ( az ígért határidők precíz betartása ), baráti hangulat, megkérdőjelezhetetlen hozzáértés, laikus számára is érthető kommunikáció, profizmus!

Mi az, ami nem tetszett a szolgáltatásban, a tanácsadások / anyagküldések során? Mit csináljunk másképp?:
Ilyen nem volt!

Ajánlanál miket másoknak?:
Már meg is tettük, a jövőben is megtesszük az előzőek miatt!

referencia:
Hiánypótlás kérése nélkül fogadta be a FAT a Dévény Anna Alapítvány 530 óraszámú DSGM-szakgyógytornász képzés elnevezésű képzési programját! KÖSZÖNJÜK a hozzáértő, profi segítséget!


Rózsa Adrienne
Dévény Anna Alapítvány"Eszter és Zsolt mindig felkészült, pontos és gyors munkát végeznek, öröm velük dolgozni. "Pásztor Eszterrel és Werner Zsolttal 2009-ben kerültem kapcsolatba, amikor a Vodafone Zrt. Felnőttképzési akkreditációja esedékessé vált.
Eszter és Zsolt mindig felkészült, pontos és gyors munkát végeznek, öröm velük dolgozni. Nem tudtam olyan kérdést feltenni nekik, amire ne tudták volna a választ, vagy ne tudták volna, hol tudnak utánanézni. Mindig rendelkezésemre állnak, ha szükségem van valamire, ennek meg is lett az eredménye a sikeres akkreditációk és a folyamatos további közös munka.
Ha akkreditációt szeretne készíttetni, ne is keressen tovább, megtalálta a legjobb csapatot.

Dr. Vadasi Aida, tudás és tréning vezető a Vodafone akkreditációjakor
Vadasi Aida"Gyorsan, zökkenőmentesen intézték az ügyünket, hiánypótlás nélkül azonnal megkaptuk az akkreditációt."A programakkreditációt cégünk először egyedül intézte, hiába töltöttünk vele napokat, elutasították kérelmünket. Egyedül nem boldogultunk a programakkreditációval.

Végső elkeseredésünkben találtunk rá Eszterékre. A honlap egyedi hangvétele után a személyes találkozó méginkább meggyözött, hogy nem egy szokványos szolgáltatóval léptünk kapcsolatba. Nagyon gyakorlottan, rávezettek minket, hogy strukturáljuk gondolatainkat az évek óta működő képzésünkről, tegyük mások által is kézzelfoghatóvá a képzés lényegét. Gyorsan, zökkenőmentesen intézték az ügyünket, hiánypótlás nélkül azonnal megkaptuk az akkreditációt. Köszönet érte!
Kár, hogy nem rögtön Eszterhez és Zsolthoz fordultunk!

Kamuthy Eszter, ügyvezető
Harp and Partners Kft."Közvetlen vidám csapat vagytok, ugyanakkor szakmailag profik, amikor kell határozottak, komolyak és magabiztosak. Rengeteg terhet levettetek a vállunkról amiért nagyon hálásak vagyunk."Korábbi közös munkák tapasztalatai alapján választottunk ismét Titeket.

Bárkinek nyugodt szívvel ajánlani foglak Titeket. Miért? Felkészült, naprakész tudással rendelkező profi csapat vagytok. Közvetlen vidám csapat vagytok, ugyanakkor szakmailag profik, amikor kell határozottak, komolyak és magabiztosak. Rengeteg terhet levettetek a vállunkról amiért nagyon hálásak vagyunk.

A komplett intézmény akkreditációs folyamat során mellettünk álltak és segítettek minket, egészen a cégalapítástól a programakkreditáción és helyszíni szemlén át az intézményakkreditációs tanúsítvány megszerzéséig. Jelenleg a tanúsítvány az irodánk falán lóg és olyan cégek hallgatóit oktathatjuk, mint az AUDI Hungária Kft, Electrolux Lehel Kft, SMR Hungary, Payer Industries Kft, stb. Köszönjük.

Dzierzava Eszter irodavezető és Nadj István ügyvezető
CAD Terv Mérnöki és CAD Terv Training Kft."Sikerült a végére elhinnünk, hogy az akkreditáció nem az ördögtől való, csak keresni kell valakit, aki ért hozzá.
Eszter és Zsolt értenek hozzá."Eszter és Zsolt kulcsrakész intézményakkreditációban segítettek nekünk. A legelső pillanattól kezdve barátian, de nem tolakodóan, szakmailag kifogástalan módon, mégis emberségesen segítették munkánkat. Öröm volt velük dolgozni, mivel sikerült a végére elhinnünk, hogy az akkreditáció nem az ördögtől való, csak keresni kell valakit, aki ért hozzá. Eszter és Zsolt értenek hozzá. Köszönöm!

Molnár Attila ügyvezető
Innovatív Műhely Szolgáltató Bt."Maximálisan elégedett voltam Eszter és Zsolt munkájával. Igazi profiként működnek."Nagyon hamar megtaláltuk a közvetlen hangnemet, bármikor lehett számítani Eszter és Zsolt segítségére, biztosak lehettünk a tudásukban. Nagyon megnyugtató volt az optimizmusuk, a végső elkeseredésünben nyújtott biztató szavaik. Maximálisan elégedett voltam Eszter és Zsolt munkájával. Igazi profiként működnek. Ha profi szakemberekkel szeretnél akkreditáció szerezni, akkor nyugodtan fordulj Eszterékhez. Minden kérdésedben készséggel állnak rendelkezésedre.Az optimizmusuk, a biztató szavaik jól jönnek a nehéz pillanatokban. Megbízhatsz bennük.

Zákány Katalin képzésért felelős vezető
Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete"Eszter és Zsolt nélkülözhetetlen segítséget nyújtott Szervezetünknek az intézményi akkreditációs eljárás során."Ajánlanánk Esztert és Zsoltot más intézményeknek, hiszen minden kezdő felnőttképzőnek jól jön a segítség, mivel csak a tapasztalt, rutinos szakértők képesek láttatni a jogszabályok és gyakorlat közti összefüggéseket. Eszter és Zsolt nélkülözhetetlen segítséget nyújtott Szervezetünknek az intézményi akkreditációs eljárás során. Már az a tudat is, hogy két óriási tapasztalattal rendelkező szakértő áll mellettünk, elég volt ahhoz, hogy a kezdeti bátortalanságunkat levetkőzve, bizakodva várjuk pályázatunk elfogadását. Köszönjük! Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete

Preisz Péter, megyei elsősegélnyújtó koordinátor
Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete"Gratulálunk Nektek a kimagasló szakmai munkához."Nagyon teszett a szolgáltatásban, a tanácsadások / anyagküldések során a dokumentációs támogatás, rugalmasság, felkészültség. Ajánlanálak Titeket másoknak, mert elsőre sikeres volt az intézményi akkreditáció. Gratulálunk Nektek a kimagasló szakmai munkához.

Denich Rudolf, ügyvezető
Magyar Foglalkoztatási és Oktatási Kft."Nagyon köszönjük a profizmusotokat,
a lelkesedéseteket, a segítségeteket."Amikor elhatároztuk, hogy iskolánkat akkreditáltatjuk, még nem ismertük munkásságotokat, de tudtuk, hogy egy jó szakértő nélkül úgy járnánk mint az alábbi kis anekdota is mondja:

"Az állatorvos megbetegszik. Fogja magát elmegy a körzeti orvoshoz. Az barátságosan fogadja: kedves kolléga, mondja mi a panasza? Mire az állatorvos: ja, hát így könnyű!"

Miután aláírtuk a tanácsadói szerződést szinte napra pontosan 6 hónap alatt ( volt közben egy hónap nyári szünet) meglett a program és az intézményi akkreditációnk is! Nélkületek lehetetlen lett volna!

Nagyon köszönjük a profizmusotokat, a lelkesedéseteket, a segítségeteket. Kívánunk további sok sikert!

Szilágyi Attila és Judit, tulajdonosok
Helping Hands Bt."nagyon profi volt az előkészítés, a munka és minden elsőre elfogadásra került. A helyszíni szemlén Eszterék képviselték a céget és minden kérdésre tudták a választ"Az Intézmény akkreditációnk ez évben lejárt és szerettük volna újra akkreditáltatni az intézményt. Nem vagyunk "igazi" oktató cég, csak akkor oktatunk, ha ügyfeleink nyertes uniós pályázataik alapján erre felkérnek. Annak idején is szakértői segítséggel készült el az akkreditáció és úgy gondoltuk, hogy most sem vágunk bele egyedül. Miután rátaláltunk a neten Eszterre és Zsoltra, megbíztuk őket a kulcsrakész intézményi akkreditáció elkészítésével. Már a kezdetektől fogva jó volt az együttműködés, és ha ők nem segítenek nekünk, akkor elveszve a jogszabályok erdejében még mindig hiánypótolnánk!
Szerencsére ez nem következett be, mert nagyon profi volt az előkészítés, a munka és minden elsőre elfogadásra került. A helyszíni szemlén Eszterék képviselték a céget és minden kérdésre tudták a választ, hisz naprakészen felkészültek a jogszabályokból is, így természetesen itt sem volt probléma. Mivel a cég részéről én voltam a megbízott, így beleláttam a dolgokba és felmértem, hogy mekkora terhet vettek le a vállunkról.

Aki azt hiszi, hogy csak néhány nyomtatványt kell letölteni, nagyon téved! Feltétlenül ajánlom a szolgáltatást, mert ha tudás nélkül magunk vágunk bele, akkor sok idő-és költségráfordítással sem biztos, hogy elérjük a kívánt eredményt!

Köszönjük szépen Eszter és Zsolt, hogy immáron kezünkben van az intézményi akkreditációs papír!


Hoszter Erzsébet
képzési vezető
IMS Magyarország Kft."Köszönet a pontos, szakszerű, mégis nagyon emberi segítségetekért."Miért minket választottál?
Vitai Judit: Miért, van még valaki Magyarországon aki ehhez ennyire ért?:) Eszter és Zsolt! Köszönet a pontos, szakszerű, mégis nagyon emberi segítségetekért. Külön köszönet a sok mosolyért (Eszter) és a non-stop humorért (Zsolt), ezek tették a procedúrát túlélhetővé:). Van néhány mondásotok, amit beégettem az agyamba. (Ezeket ide most nem idézem, de nekem sokat fognak segíteni a jövőben:) Sok sikert!!!! És puszi:)
Judit


Vitai Judit

ügyvezető és szakmai vezető
Supra Vita Bt."ajánlom mindazon cégeknek e kíváló csapat szolgáltatásait, akik gyorsan és szakmailag megalapozottan szeretnék elérni kitüzőtt céljaikat"Kovács Csaba, mint a Humán Sztráda Nonprofit Kft. ügyvezetője ajánlom mindazon cégeknek e kíváló csapat szolgáltatásait, akik gyorsan és szakmailag megalapozottan szeretnék elérni kitüzőtt céljaikat a képzés területén.

Kovács Csaba, ügyvezető
Humán Sztráda Nonprofit Kft."Profi weboldal, ügyfélorientáltság, kommunikáció,
szakértelem, szimpatikusság"Bevallom őszintén először, mikor már sokat kérdezgettem az árról, Zsoltnak szerintem ez nem tetszett, s javasolta keressek mást. Persze megértem, ha valaki jó a szakmájában, nem szereti, ha alkudozni próbálnak - én sem kedvelem. De ha a másik fél szemszögéből nézzük, nem kevés pénzről van szó és sajnos a mai világban olyan tapasztalataink vannak, hogy jól át kell gondolni, kiben bízunk meg. Ez a kétkedésem nem felétek irányult. S mikor Zsolt eltanácsolt azt gondoltam, ezt nem hiszem el, nem engedi meg, hogy nála költsem el a pénzem, akkor biztos nagyon jó szakembereket találtam. Jól taktikázott. De azt sem mondanám, hogy nem tetszett, sőt, kimondottan ügyes lépésnek tartottam. Inkább meghökkentőnek titulálnám. Amúgy maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásokkal.

Profi weboldal, ügyfélorientáltság, kommunikáció, szakértelem, szimpatikusság. Örültem, hogy Eszter vízöntő!!
Kommunikatív, kompetens, naprakész, gyors, hozzáértő szakemberek, imádtam a kávégépeteket és az Almodóvár csészéket.

Maximálisan elégedett vagyok Eszter és Zsolt kompetens, lelkiismeretes munkájával. Alaposan felkészítenek. Leleményesek ha kell. Csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni Róluk. Biztos, hogy a legjobbat választja, ha mellettük dönt. Köszönettel! Krafcsik Renáta Royal Nyelviskola

Krafcsik Renáta ügyvezető

www.royalnyelviskola.hu
info@krafcsikrenata.hu"sikeres (csont nélkül sikeres!) intézményi akkreditáció, és már 2 programakkreditáció""Azt gondolom, hogy nem nagy ördöngösség - megvan a jogszabály, aztán csak össze kell szedni az anyagot, és megvan a vágyott papír. Lehet, hogy egyszer majd, egy másik életemben ezt is megérem - de a ma Magyarországában ez nem így működik. Mivel nekünk sem időnk, sem kedvünk, sem kapacitásunk nem volt elkezdeni azt, amire számítani lehet egy eljárás során, így inkább megkerestük Esztert és Zsoltot, akik tudják, hogy melyik szakzsargon mit jelent (azaz mi az, amibe bele lehet kötni, ha benne van, vagy ha nincs benne - és ugye Murphy sosem alszik), hogy hova, kinek mikor mit kell leadni, stb.

A legmegfelelőbbet találtuk - ezt bizonyítja a sikeres (csont nélkül sikeres!) intézményi akkreditáció, és már 2 programakkreditáció. Köszönjük szépen!
ui: papírgyárak és tonerforgalmazók szponzorálását keressük, akik a megnövekedett admnisztrációt megfinanszírozzák nekünk! :-)"

Dr. Nagy Ágnes, elnök, Csodacsalád Egyesület

Csodacsalád Egyesület"A szakértelem mellett, jóindulat, segítőkészség
a nap 24 órájában, emberség áll.""Őszinte szívvel ajánlom Pásztor Esztert és Werner Zsoltot mindenkinek, aki akkreditáción gondolkodik. A szakértelem mellett, jóindulat, segítőkészség a nap 24 órájában, emberség áll. Ritka párosítás, nem?:)
Köszönöm Nektek még egyszer a sok segítséget, mert anélkül nem ment volna. További sikereket a munkátokban és magánéletetekben egyaránt.

Szalai Elvira, ügyvezető

Szalai Elvira, ügyvezető, Szalai Nyelviskola"úgy gondoljuk, hogy nem ment volna ilyen simán
a Ti segítségetek nélkül.""Kedves Eszter és Zsolt!


Tegnap megkaptuk az akkreditáció meghosszabbításáról szóló tanúsítványt.

Most szeretnék köszönetet mondani a munkátokért, mert Noémivel együtt úgy gondoljuk, hogy nem ment volna ilyen simán a Ti segítségetek nélkül.

Sok olyan hibára hívtátok föl a figyelmünket, amit mi nem vettünk volna észre. Nagyon jó volt, hogy ott ültetek a szemlén is (annak ellenére, hogy előtte nem tudtam eldönteni, mi lenne a jobb).

Ez a teljesen őszinte véleményünk (Noémivel azóta is sokat beszélgettünk erről).

Kívánom, hogy munkátokban sok sikert érjetek el, magánéletetekben sok boldogságot.

Szeretettel gondolunk Rátok.

Még egyszer nagyon köszönjük és millió puszit küldünk.

Tóth Irén, ügyvezető
Labora Bt.
www.labora.hu
Tóth Irén"A munkátok egyszerűen pótolhatatlan.""Kedves Eszter és Zsolt!

A munkátok egyszerűen pótolhatatlan. Amikor először megláttam a programakkreditációs űrlapokat, 10 másodperc alatt tudtam, hogy ehhez én kevés vagyok. Az intézményakkreditációs nyomtatványokba bele sem mertem nézni!:) Köszönöm, hogy emberi nyelvre fordítottátok a jogszabályokat nekünk, és megmutattátok, hogyan ügyeljünk a minél pontosabb adminisztrációra. Remélem még sokszor fogunk együtt dolgozni!

További sok sikert kívánok nektek!

Csanádiné Lukács Szilvia, iskolaigazgató
EXAM Angol Nyelviskola
www.eexam.hu
Csanádiné Lukács Szilvia"örömmel ajánlunk majd mindenkinek, aki ilyesmibe vágja a fejszéjét,
mert nagy segítséget jelentett a közreműködésetek és a profizmusotok!""Kedves Eszter és Zsolt!

A héten megérkezett az összes eddig függőben lévő akkreditációs eljárás tárgyában a program akkreditációs tanúsítvány: tehát most már a szupervízió, az ötről a hatra program és az önkéntes menedzsment tréning is akkreditált!
Nagyon köszönjük a segítségeteket, ha hasonló terveink lesznek (vagy ha elakadnánk valamivel) mindenképp keresni fogunk Benneteket, és örömmel ajánlunk majd mindenkinek, aki ilyesmibe vágja a fejszéjét, mert nagy segítséget jelentett a közreműködésetek és a profizmusotok!
Küldjük a visszajelző kérdőívet is és üdvözöljük a macskákat! :)

Boldog Ünnepeket és jó pihenést!

Andi, Feri, Solya és az Itt és Most Egyesület


Lupó Andrea
elnök, Itt és Most Egyesület Itt és Most Egyesület"Maximálisan meg voltunk elégedve munkátokkal.""Kedves Eszter és Zsolt!

Szeretném megköszönni munkátokat, és azt a maximális segítséget, melyet a program- és intézményakkreditációs eljárás során nyújtottatok számunkra. Maximálisan meg voltunk elégedve munkátokkal. Az akkreditációs folyamatot ahogy felvázoltátok és végigvezettetek rajta minket, utólag is nagy falatnak tűnik, de logikus, következetes, érthető, átlátható és folyamatos segítségnyújtásotokkal meg tudtunk birkózni a nagy feladattal. Minden téren nagyon sokat tanultunk tőletek, amiért nagyon hálásak vagyunk. Azt kívánom, hogy sok hozzánk hasonló intézmény, akinek akkreditációra van szüksége, találjon rátok, és élvezze ugyanazokat az előnyöket és értékeket, amikben mi is részesültünk.
Mégegyszer köszönjük és további kellemes munkát kívánunk!

Kövesdiné Hernádi Klaudia, iskolaigazgató
FLK-PAKS Kft.
Claudia Audiovizuális Nyelvstúdió
http://www.szekszardportal.hu/nyelvstudio/
Hernádiné Kovács Klaudia"Köszönjük a profizmust, precizitást, gyorsaságot, lendületet, optimizmust, biztatást""Kedves Eszter és Zsolt!

Segítségetekkel két hónap alatt akkreditált intézménnyé váltunk, ami elképzelhetetlennek tűnt számunkra! Köszönjük a profizmust, precizitást, gyorsaságot, lendületet, optimizmust, biztatást és még sorolhatnám mindazokat a pozitívumokat, amivel végzitek a munkátokat.

További eredményes munkát kívánunk nektek!

Bognár Katalin és Medjesi Anna, képzésért felelős vezető
Menedék - Migránsokat Segítő Egyesület
www.menedek.hu
Menedék Egyesület"Egyedül most is ott tartanék, hogy a felnőttképzési törvényt
olvasgatom és próbálom megfejteni a benne leírtakat.
Ez nem az én feladatom, nem értek hozzá!
Erre ott vagytok Ti, profi csapatként!""Kedves Eszter és Zsolt!

Azt mondták, hogy lehetetlen, meg hogy nekem úgysem fog sikerülni. DE mégis a Ti segítségetekkel sikerült villámgyorsan megcsinálni a program-, majd utána az intézményakkreditációt.
Egyedül most is ott tartanék, hogy a felnőttképzési törvényt olvasgatom és próbálom megfejteni a benne leírtakat. Ez nem az én feladatom, nem értek hozzá!
Erre ott vagytok Ti, profi csapatként!

Köszönöm Nektek, hogy segítettetek és nem csak megcsináltátok a rendszert, hanem megérttettétek velem!

További eredményes munkát kívánok!

Lukács Péter"

Lukács Péter, ügyvezető
Medtraining Team Kft. Budapest www.medtraining.hu
Lukács Péter"Nagyon precízen zajlott minden,
nagyon jó volt együtt dolgozni veletek,
mindenkinek ajánlani fogom!""Sziasztok!

Ahogy már jeleztem telefonon, megkaptuk!
Mégegyszer köszönöm a segítséget! Nagyon precízen zajlott minden,nagyon jó volt együtt dolgozni veletek, mindenkinek ajánlani fogom!
I.A.L.: AL-2238
Köszönettel
RR"
Rácz Róbert, ügyvezető
Profi Profil Nyelvstúdió, Szeged"Hatósági munkával foglalkozóként tudom,
hogy nagyon ritkán zárul egy-egy eljárás hiánypótlás, stb. nélkül.
De hát a profiknál...""Kedves Eszter és Zsolt!

Köszönjük a közreműködésüket a programunk és egyesületünk akkreditációja során. Szerintem az együttműködésünk nagyon jó volt, bár Eszterrel (sajnos) eddig nem állt módomban személyesen megismerkedni.

Remélem Önöknek is hasznos volt egy kissé elkalandozni a mérnökök "továbbképzési világába" a sok nyelvtanfolyamos után és megismerkedni egy más szakterülettel, ami még ráadásul elég speciális is, mivel egy rendelet írja elő, hogy hogyan is kell(ene) ennek működnie. A legszebb feladat szerintem az egészben ennek rendeletnek és a felnőttképzés általános előírásai összhangjának megteremtése volt. A jelek szerint sikerült.

Természetesen, ha találunk valakit hasonló problémával, bátran ajánljuk Önöket. Hatósági munkával foglalkozóként tudom, hogy nagyon ritkán zárul egy-egy eljárás hiánypótlás, stb. nélkül. De hát a profiknál...

Üdvözlettel: Kiss Andor (Papp László nevében is)

Kiss Andor, titkár
Építőmesterek Szakmai Egyesülete"Ti profi módon álltatok mellettünk és kezeltétek az egyáltalán nem egyszerű helyzetet,
köszönhetően naprakész tudásotoknak és magabiztosságotoknak.""Kedves Eszter és Zsolt!

Nagyon örülünk, hogy előre bíztunk meg Titeket nyelviskolánk intézményi akkreditációjának elkészítésével, nem pedig utólag futottunk az ügy után. Ha ezt a hosszadalmas procedúrát egyedül kellett volna végigcsinálnunk, ízekre szedtek volna minket a kirendelt szakértők.

Végig bizalommal fordulhattunk hozzátok és minden problémás pontra találtatok megoldást. Rendkívül precízen, pontosan dolgoztatok az előkészítés során, a helyszíni szemléről pedig nem is beszélve. Az a nap kihívás volt számotokra és számunkra is, de Ti profi módon álltatok mellettünk és kezeltétek az egyáltalán nem egyszerű helyzetet, köszönhetően naprakész tudásotoknak és magabiztosságotoknak.

Hálásan köszönjük munkátokat, segítségeteket! Más intézménynek is csak ajánlani tudjuk, hogy nyugodt szívvel bízza rátok akkreditációjának elkészítését. Biztos a siker!!!

További sikeres munkát kívánunk Nektek!"

N. Nagy Krisztina és Nagy Krisztián, ügyvezetők
COOPER Nyelviskola"Nagyon örülünk, profi munkát végeztetek!""Pénteken kaptuk az értesítést, hogy elfogadta a FAT az akkreditációnkat. Elsőre, minden gond nélkül. Nagyon örülünk, profi munkát végeztetek! Minden jót kívánunk, F.Korcz Judit"

F. Korcz Judit, igazgatóhelyettes
Sárvíz Alapfokú Művészetoktatási Intézmény"Utólag csak egyet sajnálunk,
hogy ezt nem fél évvel hamarabb tettük meg.""Fél évig próbáltuk megérteni, komplexen átlátni az intézményi akkreditációhoz szükséges követelményeket, majd feladtuk. Ekkor fordultunk Eszterhez. Gyors és megbízható volt. Pontosan értettük, mi a feladatunk, és mi az, amit ő ír meg a számunkra. Bármit kérdeztünk, azt tudta. Megnyugtató volt a folyamatban a jelenléte, és imponáló a végeredmény. Utólag csak egyet sajnálunk, hogy ezt nem fél évvel hamarabb tettük meg. "

Dr. Marik Ágnes, szakmai vezető
és Tárczy Péter, ügyvezető

Energin Tanácsadó, Mérnöki és Szolgáltató Kft."Szeretném megköszönni fantasztikus, profi munkátokat.""Szeretném megköszönni fantasztikus, profi munkátokat. Nagyon sokat segítettetek nekem.
További kellemes munkát kívánok! Éva"

Szőke Éva
iskolavezető
Sirokkó Nyelviskola"Eszter és Zsolt sok munkát,
utánajárást és idegeskedést levett a vállunkról"

"Eszter és Zsolt sok munkát, utánajárást és idegeskedést levett a vállunkról, a tervezett időre iskolánk megkapta az intézményi akkreditációt. Már ajánlottuk Eszteréket más intézménynek is."

Magyar István igazgató, Hegyesi Sándor igazgatóhelyettes
Péter András Gimnázium és Szigeti Endre Szakképző Iskola"Csak ajánlani tudjuk Esztert és Zsoltot,
addig nem nyugszanak, amíg minden nincs a legnagyobb rendben."

"Csak ajánlani tudjuk Esztert és Zsoltot, addig nem nyugszanak, amíg minden nincs a legnagyobb rendben. Tanácsaikat megfogadva, egyből sikerrel megfeleltünk az intézményi-akkreditációs eljáráson. Köszönjük!"

Diós Gábor
ügyvezető igazgató
Lingua Plus Kft."Utólag okos az ember:
ha rögtön az elején Velük együtt kezdünk bele,
szinte gyerekjáték lett volna."

"OPTIMISTÁK, VILÁGMEGVÁLTÓK ÉS MAGABIZTOSAK figyelem! Amennyiben nem kívánjátok ezen értékes tulajdonságaitokat zálogba adni egy akkreditációs eljárás idejére, mindenképp vegyétek igénybe Eszter és Zsolt segítségét. Mi (optimistán, világmegváltón és magabiztosan) szinte önállóan fogtunk, majd buktunk bele (immár egyáltalán nem optimistán…). Szerencsére belebotlottunk Eszterékbe, akik még ezen a reménytelennek látszó helyzeten is tudtak fordítani. Nekik köszönhetően mára akkreditált intézményként működünk. Utólag okos az ember: ha rögtön az elején Velük együtt kezdünk bele, szinte gyerekjáték lett volna. Még egyszer köszönjük Nektek!

Magyar Judit és Bedő Márta
vezető trénerek
Mercure Consulting"Pásztor Eszter elhivatottsága és optimizmusa megfertőzött minket"

Pásztor Eszter elhivatottsága és optimizmusa megfertőzött minket azzal, hogy meg tudjuk csinálni az intézményi akkreditációt. Igaza volt. Sikerült!

Nagy Judit és Dr. Páricsi Zsolt
tulajdonosok
Vár Nyelviskola"Ti csináltátok."


E-mail:
Eszter!
Köszönjük szépen!!!! Csatoltan (az intézményi-akkreditációs tanúsítvány pdf-ben).
Válasz: Szia Gábor! GRATULÁLUNK! :) Zsolt és Eszter
Válasz: Nekünk!? Beteg vagy? Ti csináltátok.

Gáncs Gábor ügyvezető igazgató
ENIAC Oktatóközpont
Sopron"nem csak komoly szakmai segítséget, rugalmas, hatékony kommunikációt, egyértelmű, kézzel fogható segítséget kaptam az akkreditációhoz, hanem önbizalmat, motivációt és megerősítést is!"

"Egyike vagyok azoknak, akik évek óta halogatják az intézményi akkreditációt, mert ha beleolvastam a törvénybe, minden egyes mondat után három kérdés merült fel bennem, majd pillanatok alatt elvesztem a procedúra mikéntjében. Most, amikor már nem halogatható tovább, megkérdeztem pár hozzáértőt; volt aki azt mondta, hogy akkora munka, hogy bár ráér, nem vállalja. Eszterhez és Zsolthoz szakmai ajánlással jutottam el, már az első e-mailváltásnál éreztem, végre valaki hozzáértéssel, rutinosan kezeli a kérdést. Mellettük döntöttem, pedig akkor még nem tudtam, amit most tudok, hogy nem csak komoly szakmai segítséget, rugalmas, hatékony kommunikációt, egyértelmű, kézzel fogható segítséget kaptam az akkreditációhoz, hanem önbizalmat, motivációt és megerősítést is!

Eszter, Zsolt, köszönöm!

Vitai Judit"

képzési vezető
Supra Vita Nyelvstúdió"Szóval a mai fejemmel vagy a kulcsrakészet vagy az eggyel kisebb csomagot választottam volna Tőletek."

"Kedves Eszter!

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de sajnálom, hogy (jan végén ) most fejeztük be a munkát és adtuk be. Nagyon sokat dolgoztunk, szenvedtünk vele és ha az eltöltött munkaórákat beszoroznánk egy pl. tanári óradíj felével, akkor át sem merem gondolni, hogy mekkoraszám jönne ki. Így is erősen rászorultunk egy FAT-NFI szakértő segítségére, munkájára... Szóval a mai fejemmel vagy a kulcsrakészet vagy az eggyel kisebb csomagot választottam volna Tőletek.

Sajnálom, hogy lemaradtunk egymásról:)
üdv:)
Lajos"
Kurzc Lajos, ügyvezető igazgató
Concord Nyelviskola"Ismét köszönöm Önnek és munkatársainak ezt az igen értékes, átfogó és magas szintű anyagot."

Kedves Werner Zsolt!

Ismét köszönöm Önnek és munkatársainak ezt az igen értékes, átfogó és magas szintű anyagot. Külön köszönöm az Ön rugalmasságát, amellyel lehetővé tette számomra az anyag gyors áttekintését.

Váncsa Judit, nyelviskola vezető

www.acarus.hu
kedvezményes nyelvtanfolyamok szervezője - egészségügyi szakdolgozók számára"nagyon nagy terhet vett le a vállunkról."

Kedves Eszter és Zsolt!

A 2007-es szakképzési törvény változása miatt a mi nyelviskolánk is belevágott az intézményi akkreditáció megszerzésébe. Az első ijedelem után kapcsolatba léptünk Pásztor Eszterrel és felkértük, hogy segítsen a munkában.

Eszter évek óta foglalkozik a témával, jól ismeri a törvényi szabályozásokat és a gyakorlati ügymenetet. Vállalta a pályázati anyag elkészítését és értékes tippekkel látott el minket a szakértői látogatásra való felkészüléssel kapcsolatban is.

Bármilyen kérdésünk merült fel a munka során, mindenre kielégítő válasszal szolgált és rendelkezésünkre állt.

Feltétlenül ajánlom a szolgáltatást, amit nyújtani tud, nagyon nagy terhet vett le a vállunkról.


Jacksonné Sümegi Zsuzsanna, ügyvezető igazgató

Invicta NyelvstúdióCégek és intézmények, akik minket választottak.


Ide kattintva visszajuthat a főoldalra.